0770 405060 info@multisign.ro

Despre Multisign

Împreună pentru o industrie publicitară prosperă

Display your creativity. Afișează-ți creativitatea!

Noi te ajutăm să fii mai inspirat, să-ți extinzi portofoliul de servicii și, în cele din urmă, să generezi cu ușurință venituri adiționale.

Astfel, îți punem la dispoziție materiale, accesorii şi echipamente de la parteneri lideri în industria de signalistică şi print digital. Suntem mândri să fim furnizori de echipamente de producţie premium şi ne bucurăm să putem împărtăşi experiența noastră în materiale plăci, folii adezive şi folii termotransfer, sisteme de afişaj şi accesorii de specialitate

O experiență personalizată

Suntem 100% dedicaţi să te ajutăm să îți maximizezi profitul și pentru asta am creat un showroom interactiv, unde îţi destăinuim secretul cum poți transforma imaginația în realitate utilizând tehnologia modernă.

Aici poți descoperi mostre, exemple de produse personalizate, evenimente de tip workshop şi demonstraţii live cu echipamente de ultimă generaţie.

Oamenii fac diferenţa

Suntem o echipă tânără de oameni talentați și pasionaţi, determinați să extindem limitele a ceea ce este posibil şi să găsim cele mai inovative soluţii din industrie.

Având o experiență de peste 10 ani în domeniul de producție publicitară, suntem siguri că putem face față oricărei provocări!

Contactează-ne cu încredere

Fie că ai o întrebare, eşti curios cum funcţionează un echipament sau pur și simplu cauţi inspiraţie, intră în legătură cu noi!
Pentru ultimele noutăţi urmăreşte-ne pe Facebook şi Instagram