0268-274-999 info@multisign.ro

Despre Multisign

Suntem un important furnizor de materiale, accesorii și echipamente pentru industria de signalistică și publicitate din România – și un partener de încredere, nu doar în ceea ce privește livrările rapide ci și serviciile noastre profesionale orientate către client.

Viziunea Noastră

Ne străduim continuu să putem oferi doar produse de calitate, inspiratie și know-how.

Dar nu acordăm atenție numai la calitatea materialelor, ci, de asemenea, și la eficiența serviciilor noastre – de la consultanță, la livrare și până la garanție.

Observăm în mod constant tendințele internaționale ale produselor, astfel suntem mereu în masură să vă oferim cele mai bune și cele mai noi materiale să puteți beneficia de un avantaj competitiv.

Servicii Multisign

Oferim o gamă completă de servicii companiilor care activează în domeniul producției publicitare:

 1. Procesare Materiale

  Vă oferim tăiere în linie dreaptă, decupare forme pe router, găurire, rotunjire colțuri, șanfrenare și îndoire materiale plastice.

 2. Asistență Tehnică

  Cu o experiență bogată în domeniul de gravură, marcare și tăiere asistată de calculator, garantăm că veți primi cel mai bun suport tehnic posibil de la tehnicienii noștri calificați.

  Dacă întâmpinați probleme cu un echipament sau doriți să aflați cum se poate prelucra un anumit material, contactati-ne cu încredere.

 3. Service Echipamente

  În paralel cu furnizarea de asistență tehnică, oferim și servicii de întreținere, recondiționare și reparare echipamente. Iar pentru a reduce costurile, oferim și contracte de mentenanță ce se pot personaliza pentru a se potrivi cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

  Indiferent dacă aveți nevoie de o singură vizită pe an sau de intervenții regulate, vom răspunde solicitărilor cu prioritate maximă. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați.

Peste

2156de clienți satisfăcuți

Peste

3514de articole în stoc permanent

Peste

271de echipamente vândute

Reduceri de Cantitate

Vă oferim o reducere progresivă pentru fiecare comandă efectuată. Vedeți mai jos cum se aplică o reducere din ce în ce mai mare, cu căt valoarea facturii crește. Valorile sunt fără TVA iar reducerile nu se aplică pentru echipamente!

2.5% - între 251 și 500 RON
5.0% - între 501 și 1000 RON
7.5% - între 1001 și 2000 RON
10.0% - între 2001 și 3000 RON
12.5% - între 3001 și 4000 RON
15.0% - peste 4001 RON

Garanție Extinsă

Garantam clienților că materialele comercializate vor rămâne în stare bună, fără degradare sau decolorare excesivă pentru durata de viață specificată a fiecărui material, atunci când sunt corect depozitate și prelucrate în conformitate cu procedurile descrise în literatura de specialitate.

În cazul în care materialul se degradează înainte de termenul de utilizare specificat sau devine ineficient pentru utilizarea sa prestabilită, oferim suficient material pentru a înlocui produsul degradat și acordăm o indemnizație constând într-un material suplimentar pentru acoperirea costurilor de manoperă.