0268-274-999 info@multisign.ro

Stahls Hotronix Fusion

Presă termică multifuncțională cu deschidere tip "Draw” sau “Swing”
Control prin ecran tactil (Touch Screen)
Platane interschimbabile ușor
Garanție 30 ani pe elementul de încălzire
Detalii Generale

Inovația se îmbină cu funcționalitatea și designul: presa termică Hotronix® Fusion™ este echipată cu tehnologie Touch Screen de vârf și oferă funcționalitate duală brevetată. Indiferent dacă utilizați deschiderea de tip “Draw” sau “Swing”, decorarea articolelor de îmbrăcăminte de orice fel nu a fost niciodată mai ușoară!

Hotronix® Fusion™ este singura presă termică din lume proiectată cu capacități de mișcare duală și tehnologie touch screen. Cu o simplă atingere cu degetul puteți programa presa Fusion™ pentru a denumi în mod individual și stoca setările de imprimare personalizate pentru materialele și transferurile cel mai frecvent utilizate.

Designul brevetat și exclusiv permite operarea presei atât cu deschidere de tip „swing”, cât și cu deschidere de tip „draw” pentru a se adapta atât la preferințele cât și la cerințele de spațiu ale utilizatorilor. Noul nostru platan inferior Ez-On simplifică incredibil amplasarea articolelor de îmbrăcăminte prin eliminarea obstacolelor de sub platanul inferior ceea ce economisește timpul și banii. În plus, platanele inferioare interschimbabile (comercializate separat) oferă și mai multă flexibilitate. Schimbați platanul inferior fără nicio unealtă – pur și simplu trageți, răsuciți butonul și scoateți platanul, nimic mai simplu!

Disponibilitate
Se livrează din stoc furnizor în 30 zile lucrătoare.

Număr Articol Descriere Dimensiune platan
1 MM-3302-V01 Hotronix® Fusion™ 40 x 50 cm
Formular de Contact

Suntem încăntați să vă răspundem la orice întrebări despre produsele noastre și să vă oferim consiliere personalizată. Completați formularul de mai jos și unul dintre specialiștii noștri vă va contacta în cel mai scurt timp.

Datele dvs. sunt în siguranță cu noi, deoarece luăm serios protecția datelor. Apăsați aici pentru a afla cât de serios.