0770 405060 info@multisign.ro

Cerneluri Roland ECO-SOL MAX

Calitate excelentă a imprimării
Excelentă opacitate și densitate
Nivel ridicat de strălucire
Produsul DPI al anului
Optimizat pentru imprimantele SOLJET PRO 4, VersaSTUDIO și VersaCAMM eco-solvent
Disponibil și în culorile Metalic Silver Eco-Sol MAX 2 pentru imprimantele SOLJET Pro 4 XR-640 și VersaCAMM VS-i
Certificat GREENGUARD Gold
Categorie:
Detalii Generale

ECO-SOL MAX este cerneala inovatoare și premiată pentru imprimante cu jet de cerneală eco-solvent Roland DG. Disponibil în culori CMYK plus Light Cyan, Light Magenta, White și Metallic, oferă o soluție de imprimare superioară pentru profesioniștii din domeniul publicitar, care solicită standarde superioare atât în ceea ce privește culoarea, cât și performanța.

Cea mai recentă generație de cerneală ECO-SOL MAX
ECO-SOL MAX 3 este noua generație de cerneală eco-solvent dezvoltată de Roland DG. Cerneala oferă o performanță generală de înaltă calitate, cu timpi chiar mai rapizi de uscare, cartușe mai mari și un preț mai mic. Desigur, aceasta oferă și fiabilitatea, calitatea, consistența și durabilitatea pe care Roland ECO-SOL MAX este renumită.

ECO-SOL MAX este vibrant și clar
ECO-SOL MAX are o gamă largă de culori care oferă culori bogate, vibrante și solide, cu nuanțe de roșu, verde și albastru excepționale. De asemenea, imprimă frumos detaliile cele mai fine, oferind texte și grafice clare, cu muchii bine definite și gradații ușoare. Dacă ești în căutarea unui impact maxim în bannere, semne și alte materiale de publicitate, ECO-SOL MAX va încânta chiar și cei mai exigenți clienți.

ECO-SOL MAX cerneală metalică
Câștigător al premiilor DPI, EDP și Viscom de prestigiu, cerneala ECO-SOL MAX Metal Silver (disponibilă în versiunea ECO-SOL MAX 2) este un schimbător absolut de joc pentru afacerea ta. Acest material puternic de imprimare digitală transformă grafica obișnuită în culori metalice uimitoare și efecte care pot pretinde prețuri mai ridicate și atrag privirile admiratorilor. Poți crea peste 500 de nuanțe metalice sau cu efect de perle. Adaugă entuziasm la grafica ferestrelor, eleganța ambalajului sau un efect suplimentar pentru imaginile promoționale POP / POS.

Îmbunătățiți cu cerneala albă ECO-SOL
Cu cerneală albă ECO-SOL MAX (disponibilă în versiunea ECO-SOL MAX 2), poți explora noi aplicații profitabile pentru afacerea ta, poți tipări pe suporturi transparente și reflectorizante pentru etichete cu impact ridicat, prototipuri de ambalare, grafică de ferestre și multe altele. De asemenea, poate fi tipărit ca un substrat pentru imaginile CMYK pentru a îmbunătăți dramatic calitatea imprimării pe substraturile colorate întunecate.

Disponibilitate
Se livrează din stoc în maxim 24 de ore.

Kit de conversie ECO-SOL MAX 3

Viteze mai rapide de uscare, cartușe mai mari, un preț mai mic pentru cc de cerneală și o performanță generală mai bună sunt doar câteva dintre motivele pentru a trece la ECO-SOL MAX 3.

  Nr. Art. Descriere Preț
1 ESL-* Cerneală Roland ECO-SOL MAX 3, 220cc Solicită ofertă
2 ESL5-* Cerneală Roland ECO-SOL MAX 3, 500cc Solicită ofertă
Formular de Contact

    Suntem încăntați să-ți răspundem la orice întrebări despre produsele noastre și să-ți oferim consiliere personalizată. Completează formularul de mai jos și unul dintre specialiștii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.

    Datele tale sunt în siguranță cu noi, deoarece luăm serios protecția datelor. Apasă aici pentru a afla cât de serios.