0770 405060 info@multisign.ro

Cerneluri Roland TrueVIS

Oferă imprimare a unei game largi de culori la un cost mai mic
Pungi convenabile de 500 ml
Nu se sacrifică culoarea sau calitatea imaginii la viteze mari de producție
Pungile se așează în locașul de cerneală pentru o utilizare mai curată și cu mai puține deșeuri
Imprimatele se păstreaza până la 3 ani în aer liber, fără laminare
Viteze de uscare super rapide
Disponibil în CMYK dublu sau CMYKLcLmLk
Certificat GREENGUARD Gold
Categorie:
Detalii Generale

Un pas important în dezvoltarea soluțiilor ecologice, sistemul TrueVIS INK oferă imprimarea unei game largi de culori la un cost redus de funcționare.

Picături de precizie
Cernelurile TrueVIS sunt combinate cu cele mai recente dispozitive cu jet de cerneală Roland DG care dispun de patru capete de imprimare FlexFire™. Fiecare picătură de cerneală cade exact acolo unde este destinată, oferind imagini frumoase și culori uniforme la viteze mari de producție.

Calitate și confort total
Disponibil în pungi convenabile de 500 ml, TrueVIS INK se potrivește perfect cu cartușele reutilizabile și se așează într-un locaș de cerneală ascuns pentru o utilizare curată și cu mai puține deșeuri. TrueVIS îndeplinește standardele stricte de mediu și cerințele utilizatorilor pentru o producție redusă de cerneală care să nu sacrifice calitatea culorii sau a imaginii.

Cerneluri ecologice, durabile
Beneficiind de certificatul de aur GREENGUARD, TrueVIS INK este practic inodor și nu necesită echipament special de ventilație sau de mediu. Formulată exclusiv pentru imprimantele TrueVIS de la Roland DG, oferă o gamă largă de culori, rezistență la zgârieturi, suport larg pentru media acoperită sau neacoperită și durabilitate în aer liber de trei ani.

Cernelurile TrueVIS produc o culoare incredibil de bogată și consistentă, asigurând gradațiile cele mai fine și cele mai clare detalii fotografice.

Disponibilitate
Se livrează din stoc în maxim 24 de ore.

  Nr. Art. Descriere Preț
1 TR-* Cerneală Roland TrueVIS, 500cc Solicită ofertă
2 TE-* Cerneală Roland TrueVIS Element, 500cc Solicită ofertă
Formular de Contact

    Suntem încăntați să-ți răspundem la orice întrebări despre produsele noastre și să-ți oferim consiliere personalizată. Completează formularul de mai jos și unul dintre specialiștii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.

    Datele tale sunt în siguranță cu noi, deoarece luăm serios protecția datelor. Apasă aici pentru a afla cât de serios.