0770 405060 info@multisign.ro

Formlabs Form 3L

Volum de lucru de 335 × 200 × 300 mm
Rezoluție XY de 25μm
Două fascicule laser, putere 250mW, diametru punct 85 microni
Rezoluție de strat 25 – 300 microni
Detalii Generale

Dacă trebuie să imprimi piese mari, nu trebuie să mai cauți alte soluții. Descoperă Form 3L de la Formlabs, o imprimantă care se adresează în mod direct profesioniștilor care au nevoie de imprimare 3D rapidă, la prețuri accesibile, și un sistem pe care să se poată baza.

Cu un volum de construcție de cinci ori mai mare decât cel al Form 3, Form 3L este conceput pentru a produce piese detaliate la scară mare. Un laser puternic și un rezervor flexibil se combină într-o tehnologie numită Low Force Stereolithography (LFS)™.

Stereolitografia cu forță redusă, așa cum spune și numele, reduce forțele la imprimare pentru cel mai fin finisaj și permite mai puține suporturi pentru a finaliza proiectul. Utilizatorii primesc de fiecare dată imprimări rapide și precise, printr-o unitate de procesare a luminii unică, care folosește un laser puternic combinat cu o oglindă parabolică și un filtru spațial.

Cu peste 20 de materiale disponibile la alegere, toate într-un sistem simplu de cartușe, Form 3L permite producția fără efort de piese accesibile și funcționale.

Informații utile

Comandă telefonic
Sună la 0770 405060

Disponibilitate
Se livrează din stoc furnizor în maxim 30 de zile.

Finanțare
Obține finanțare simplă și rapidă cu 0% avans. Mai departe »

Caracteristici principale

Interfață cu ecran tactil de înaltă rezoluție
Ecranul interactiv color de 5,5” minimizează erorile și elimină necesitatea unei monitorizări constante.

Configurare automată de imprimare
Testat peste milioane de tipăriri, software-ul gratuit de procesare PreForm, sugerează automat orientarea optimă, suporturile și aspectul, cu posibilitatea de a rafina manual, după cum este necesar.

Monitorizare în cloud
Este posibil monitorizarea și gestionarea de la distanță a flotei de imprimante cu tabloul de bord online.

Materiale pentru imprimare rapidă
Utilizarea rășinii echilibrează detaliile și viteza pentru a economisi timp pe prototipurile voluminoase și pentru a permite imprimarea rapidă.

Rezultate clare, curate
Laserul cu densitate mare de putere este trecut printr-un filtru spațial pentru a garanta un punct laser curat.

Tipărire consecventă
O oglindă parabolică asigură ca laserul imprimă perpendicular pe planul de lucru, asigurând o calitate uniformă pe întreaga platformă.

Componente înlocuibile de utilizator
Unitatea de procesare a luminii, rolele și fereastra optică pot fi înlocuite simplu de către utilizator.

Cu un volum mare de lucru de 335 × 200 × 300 mm,
se poate imprima un singur model mare sau multe piese mici într-o singură lucrare.

Design

Proiectează modelul în softul CAD preferat și importă fișierul STL sau OBJ în software-ul de pregătire a imprimării PreForm.

Imprimare

Trimite imprimările prin WiFi, retipărește și gestionează lucrările cu ușurință pe ecranului tactil a imprimantei.

Finisare

Îndepărtează ușor suporturile după imprimare, apoi transferă piesele în Form Wash și Form Cure pentru clătire și întărire.

Un pachet software lider în industrie

Testat pe milioane de imprimări, PreForm sugerează automat orientarea, suporturile și aspectul optim pentru a economisi timp în timpul configurării tipăririi. Oricine poate imprima cu succes fără pregătire specializată.

Tipărire non-stop

Form 3L monitorizează constant performanța tipăririi, astfel încât să te poți concentra pe realizarea celor mai creative idei. Senzorii integrați ajută la menținerea condițiilor ideale de imprimare și transmit alerte despre starea imprimantei.

Începe cu o singură imprimantă 3D și adaugă capacitate pe măsură ce crește cererea. Poți utiliza același instrument atât pentru prototipare cât și în producție și extinde-ți cu ușurință competența în aplicații noi.

Form Wash + Form Cure

Imprimantele Form 3 fac parte dintr-un ecosistem de imprimare 3D, ușor de învățat și de utilizat și care necesită întreținere redusă.

Form Wash și Form Cure sunt kiturile de finisare special dezvoltate pentru imprimantele Formlabs. Piesele se introduc direct din imprimantă în Form Wash. Nu trebuiesc folosite mănuși, piesele se manipulează direct pe platforma de construcție. După finalizarea spălării, Form Wash ridică automat piesele evitând astfel amprentele.

Piesele sunt uscate la aer și sunt gata de introducere în Form Cure, care aduce piesele la proprietățile lor mecanice maxime. Un sistem avansat de încălzire controlează precis temperaturile de întărire până la 80° C, 13 LED-uri multi-direcționale emit lungimea de undă optimă a luminii pentru întărirea materialelor și un platan rotativ asigură o expunere uniformă în timpul post-procesării.

Nr. Art. Descriere Preț
1 PKG-F3L-BASIC Pachet Form 3L Basic (Form 3L, Resin Tank, Build Platform, Finish Kit)   9.999,00 EUR
Formular de Contact

    Suntem încăntați să-ți răspundem la orice întrebări despre produsele noastre și să-ți oferim consiliere personalizată. Completează formularul de mai jos și unul dintre specialiștii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.

    Datele tale sunt în siguranță cu noi, deoarece luăm serios protecția datelor. Apasă aici pentru a afla cât de serios.