0770 405060 info@multisign.ro

Ghilotină 2001

Ghilotină robustă pentru uz intens
Grosime maximă de tăiere: plastice 3 mm, aluminiu 1 mm, alamă 0,6 mm
Detalii Generale

Ghilotina metalică 2001 este rezultatul a doi ani de evaluare și testare pe teren a fiecărei componente. Rezultatul efortului de dezvoltare este o ghilotină mai ușoară, mai compactă, mai durabilă și mai ușor de utilizat. La prima vedere ghilotina 2001 pare identică cu alte ghilotine, însă masa de tăiere este singura parte care seamănă cu o ghilotină obișnuită.

Au fost adăugate cinci bucșe din bronz impregnate cu ulei pentru a consolida punctele de pivotare și a prelungi durata de viață a lamei. Bucșele preiau forța excesivă și protejează componentele ghilotinei. Când se uzează, sunt ieftine și ușor de înlocuit.

Geometria operațională a modelului 2001 a fost modificată și s-au adăugat bucșe din bronz adăugate pentru a îmbunătăți efectul de pârghie. Rezultatul este o reducere cu 35% a efortului necesar pentru a opera ghilotina. Îmbunătățirea este vizibilă indiferent de tipul materialului de tăiat și este deosebit de semnificativă la tăierea materialelor dure, cum ar fi alama sau oțelul.

Lama curbată de mare rezistență reprezintă o îmbunătățire substanțială a performanței ghilotinei de tip foarfece. Noua lamă cu curbă grațioasă înlocuiește lama de stil vechi cu margine dreaptă. Noua lamă îmbunătățește atât calitatea tăierii cât și ușurința în operarea modelului 2001 de ghilotină. Lamele curbate rezistente sunt disponibile pentru tăierea materialelor metalice sau plastice. Sunt disponibile și ca lame de înlocuire pentru toate ghilotinele 2001. Lama inferioară rămâne neschimbată.

Informații utile

Comandă telefonic
Sună la 0770 405060

Disponibilitate
Se livrează din stoc furnizor în maxim 30 de zile.

Finanțare
Obține finanțare simplă și rapidă cu 0% avans. Mai departe »

Nr. Art. Descriere Lățime tăiere
1 2001P Ghilotină 2001 – materiale plastice 310 mm
2 2001M Ghilotină 2001 – metale 310 mm
3 2001PB Cuțit de schimb – materiale plastice 310 mm
4 2001MB Cuțit de schimb – metale 310 mm
Formular de Contact

    Suntem încăntați să-ți răspundem la orice întrebări despre produsele noastre și să-ți oferim consiliere personalizată. Completează formularul de mai jos și unul dintre specialiștii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.

    Datele tale sunt în siguranță cu noi, deoarece luăm serios protecția datelor. Apasă aici pentru a afla cât de serios.