0770 405060 info@multisign.ro

Ghilotină 3001

Ghilotină industrială
Grosime maximă de tăiere: plastice 3 mm, aluminiu 1 mm, alamă 0,6 mm
Detalii Generale

Ghilotina 3001 este disponibilă în dimensiunile 13″, 19″ sau 25″ și în versiuni manuale sau pneumatice.

Funcția de Hold-Down este o caracteristică standard la toate ghilotinele 3001. În poziția de jos, aplică automat presiune pe material pentru a facilita tăierea corectă și precisă. Când este necesar, dispozitivul de presiune poate fi ridicat pentru a permite accesul facil la lame.

Cei mai mulți oameni care lucrează cu ghilotine de dimensiuni mici preferă o ghilotină care taie de la „stânga la dreapta”, în timp ce majoritatea celor care lucrează cu ghilotine de dimensiuni mari sunt obișnuiți cu ghilotine care taie de la „dreapta la stânga”. Pentru a se adapta la ambele categorii, modelul 3001 poate fi configurat pentru tăiere în orice direcție. Direcția de acțiune este stabilită în momentul asamblării inițiale și poate fi modificată în orice moment, urmând instrucțiunile din Manualul de utilizare. Caracteristica acțiunii reversibile este disponibilă doar la ghilotinele din seria 3001 și doar la modelele de 13″.

Mânerul ghilotinei poate fi instalat pe partea stângă sau dreaptă a echipamentului permițând operatorilor dreptaci și stângaci să utilizeze aceeași ghilotină. Mânerul poate fi deplasat cu ușurință și în mod independent de acțiunea de tăiere de mai sus.

Bara de ghidare cu precizie a tăierii are o lățime completă (12 “sau 24”) și este un ajutor neprețuit pentru a obține tăieturi precise și repetitive. Are două poziții de montare: poate fi montată pe suportul lamei superioare, poziție din care se mișcă în sus și în jos împreună cu lama superioară, la fel ca și indicatorul posterior de la multe ghilotine de dimensiuni mai mari. În poziția superioară, indicatorul posterior se află deasupra materialului și nu interferează cu materialul care cade din ghilotină după ce este tăiat. A doua poziție de montare este pe suportul lamei inferioare, într-o poziție fixă, la fel ca indicatorul posterior de la majoritatea ghilotinelor de tip foarfece. În această poziție, nu se mișcă împreună cu lama superioară, dar poate interfera cu materialul care iese din mașină după ce este tăiat. Glisează pe două tije de aliniere și poate fi blocat în poziție prin rotirea unui buton de pe fiecare tijă. Această funcție este disponibilă numai la modelul de 13”.

Informații utile

Comandă telefonic
Sună la 0770 405060

Disponibilitate
Se livrează din stoc furnizor în maxim 30 de zile.

Finanțare
Obține finanțare simplă și rapidă cu 0% avans. Mai departe »

Nr. Art. Descriere Lățime tăiere
1 3001P/19 Ghilotină 3001 – materiale plastice 480 mm
2 3001M/19 Ghilotină 3001 – metale 480 mm
3 3001P/25 Ghilotină 3001 – materiale plastice 635 mm
4 3001M/25 Ghilotină 3001 – metale 635 mm
Formular de Contact

    Suntem încăntați să-ți răspundem la orice întrebări despre produsele noastre și să-ți oferim consiliere personalizată. Completează formularul de mai jos și unul dintre specialiștii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.

    Datele tale sunt în siguranță cu noi, deoarece luăm serios protecția datelor. Apasă aici pentru a afla cât de serios.