0770 405060 info@multisign.ro

Hexis Pure Zone®

Folie de protecție cast antimicrobian din PVC
Destinată pentru protecția suprafețelor în zonele care necesită un grad ridicat de igienă
Grosime 60 µm
Tehnologie brevetată, reduce bacteriile garantat cu 99,99%
Componenți activi: ioni de argint (Ag+)
Categorie:
Detalii Generale

Update 2 Iulie 2020:

Hexis Pure Zone® primește certificarea conform standardului ISO 21702, astfel este dovedită eficiența sa împotriva coronavirusurilor!

Spune la revedere bacteriilor cu noul Hexis PURE ZONE®!

Hexis Pure Zone® este o folie de protecție compusă dintr-un strat de PVC cast transparent de 60 microni care conține agenți antimicrobieni, acoperit cu un adeziv acrilic sensibil la presiune. Este destinată pentru protecția efectivă și de lungă durată a suprafețelor în zonele care necesită un grad ridicat de igienă – zone publice, vehicule de transport public, unități agroalimentare, camere umede, grădinițe, farmacii, spitale, clinici și cabinete medicale, etc.

În special în unitățile medicale și în azilele de bătrâni, infecțiile dobândite în spital (HAI – Hospital-Acquired Infection) continuă să fie un risc masiv, mai ales pentru pacienții care sunt deja slăbiți. Astfel suprafețele cu o frecvență mare de contact trebuie să aibă protecție antimicrobiană integrată pentru a întrerupe lanțul de transmisie prin atingere.

Folia PURE ZONE® conține ioni de argint care sunt eliberați de pe stratul superior atunci când acesta intră în contact cu umiditatea. Acești ioni reactivi blochează rapid și distrug bacteriile, împiedicându-le să se înmulțească între două operațiuni de curățare și dezinfectare.

Beneficiile imediate ale Hexis Pure Zone®

Reduce > 99.99% din următoarele tipuri de bacterii:

  • Escherichia coli (E. coli)
  • Salmonella (Salmonelle enterica)
  • Listeria (Listeria monocytogenes)
  • Stafilococul auriu (Staphylococcus aureus)
  • Stafilococul auriu meticilino-rezistent (MRSA)
  • Bacilul piocianic (Pseudomonas aeruginosa)

Unde s-a utilizat cu succes Hexis Pure Zone®?

Pentru a îmbunătăți condițiile igienice ale vehiculelor de transport public, orașul Draguignan din sudul Franței a decis să echipeze toate autobuzele lor cu folia antimicrobiană Hexis Pure Zone®.

Problemele igienice pot descuraja oamenii să folosească transportul în comun. Foliile antimicrobiene Hexis rezolvă problema oprind proliferarea bacteriilor și asigurând astfel o protecție durabilă de 24 de ore pe tot parcursul anului. Folia antimicrobiană a fost aplicată pe toate panourile și balustradele din zona pasagerilor din autobuze.

IMPORTANT!

Hexis Pure Zone® folosește ingrediente biocide active care protejează diverse suprafețe împotriva colonizării bacteriilor și a altor microbi. Eficiența este documentată și dovedită științific și prin analizele efectuate de Intertek France (pentru detalii consultați broșura și certificatul de analiză).

Informații utile

Comandă telefonic
Sună la 0770 405060

Disponibilitate
Se livrează pe comandă în maxim 10 lire lucrătoare.

Dacă îți pasă de sănătatea ta și a celor din jur!

Nr. Art. Descriere Lățime rolă Preț / mp
1 PURZON060B Hexis Pure Zone®, transparent lucios 1370 mm 16,70 EUR
2 PURZON060M Hexis Pure Zone®, transparent mat 1370 mm 16,70 EUR
Formular de Contact

    Suntem încăntați să-ți răspundem la orice întrebări despre produsele noastre și să-ți oferim consiliere personalizată. Completează formularul de mai jos și unul dintre specialiștii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.

    Datele tale sunt în siguranță cu noi, deoarece luăm serios protecția datelor. Apasă aici pentru a afla cât de serios.