0268 274999 info@multisign.ro

Metamark Frost

Folie sablare monomerică
Folie adezivă din PVC, grosime 80 µm
Imită geamul sablat
Durabilitate în exterior 3 ani
Disponibil în variantă standard sau cu canale de aer (MetaScape)
Detalii Generale

Metamark Seria Frost este o folie monomerică cu o grosime de 80 microni și adeziv poliacrilic pe bază de solvent, permanent. Seria Frost imită geamul sablat și este proiectată pentru a fi folosită pentru aplicații de durată medie pe suprafețe plane sau ușor curbate. Suprafața foliei împiedică reflexiile nedorite oferind un coeficient de transmisie a luminii de 85%. Durabilitatea în exterior este de 3 ani.

Metamark Seria Frost este disponibilă într-o nuanță de gri translucent, iar efectul de imitație geam sablat sau de geam înghețat cu chiciură pe care o produce, o face ideală pentru decorarea ușilor din sticlă, vitrinelor magazinelor, oglinzilor sau altor suprafețe transparente sau semitransparente.

Pentru o aplicare mai rapidă și mai ușoara a foliei se poate utiliza Metamark Frost cu adeziv Metascape, ce permite repoziționarea foliei și împiedică formarea bulelor de aer, aerul fiind expulzat în timpul aplicării prin micro-canalele din adeziv.

Metamark Seria T este fabricat în Marea Britanie de compania Metamark UK Limited.

Disponibilitate
Se livrează din stoc în maxim 24 de ore.

Nr. Art. Descriere Lățime rolă Preț / mp
1 M4-0F Metamark Frost 1220 mm 2,76 EUR
2 M4A-0F Metamark Frost cu adeziv Metascape 1220 mm 3,06 EUR
Formular de Contact

Suntem încăntați să-ți răspundem la orice întrebări despre produsele noastre și să-ți oferim consiliere personalizată. Completează formularul de mai jos și unul dintre specialiștii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.

Datele tale sunt în siguranță cu noi, deoarece luăm serios protecția datelor. Apasă aici pentru a afla cât de serios.