0770 405060 info@multisign.ro

Roland Camm-1 GR

Viteză 1.485 mm/s și forță de tăiere crescută
Lățimi de tăiere disponibile: 1.651 mm sau 1.397 mm
Role de prindere electronice cu 10 setări de presiune
Canal de tăiere pentru prelungirea duratei de viață a cuțitului
Categorie:
Detalii Generale

Disponibile cu lățimi de lucru de 1.651mm sau 1.397mm, cutter-plotterele din seria Camm-1 GR sunt dispozitive de tăiere puternice și ușor de manevrat.

Echipate cu funcții noi și avansate, sistemele sunt concepute pentru un nou nivel de producție în industria de signalistică, îmbrăcăminte, grafica vehiculelor și producția de ambalaje.

Noul suport pentru lamă dispune de două poziții, una din poziții fiind proiectată pentru tăierea perforată, kiss-cut sau formare de cute. Un canal de tăiere special conceput permite lamei să taie curat și să evite deteriorarea nedorită a lamei.

Sistemul de înregistrare optică Roland Quadralign™ recunoaște automat marcajele de decupare imprimate pe suport. Se poate combina astfel o imprimantă de format mare existentă cu un cutter-plotter GR pentru un flux de lucru precis și eficient.

Include software Roland CutStudio și poate fi utilizată ușor cu alte programe software standard din industrie. Plugin-urile pentru Adobe Illustrator (Mac și PC) și Corel Draw (PC) sunt de asemenea disponibile ca descărcări de web suplimentare.

Informații utile

Comandă telefonic
Sună la 0770 405060

Disponibilitate
Se livrează din stoc furnizor în maxim 30 de zile.

Finanțare
Obține finanțare simplă și rapidă cu 0% avans. Mai departe »

Echivalăm orice preț

Ai primit o ofertă mai bună?

La Multisign, suntem determinați să-ți oferim cel mai bun preț de pe piață pentru echipamentele Roland – imprimante eco-solvent, uv și textile, gravatoare mecanice și cutter-plottere. Astfel, dacă ai primit o ofertă mai bună de la un alt distribuitor local, echivalăm prețul și îți oferim o serie de alte beneficii.

Număr Articol Descriere Lățime media Lățime de lucru
1 GR-640 Cutter-plotter Roland GR Max. 1802 mm Max. 1651 mm
2 GR-540 Cutter-plotter Roland GR Max. 1548 mm Max. 1397 mm
Formular de Contact

    Suntem încăntați să-ți răspundem la orice întrebări despre produsele noastre și să-ți oferim consiliere personalizată. Completează formularul de mai jos și unul dintre specialiștii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.

    Datele tale sunt în siguranță cu noi, deoarece luăm serios protecția datelor. Apasă aici pentru a afla cât de serios.