0770 405060 info@multisign.ro

Roland TrueVIS VF2

Noua cerneală TrueVIS TR2 pentru o culoare vibrantă - CMYK, Lc, Lm, Lk și Wh, acum disponibilă și în Orange și Green pentru a crește gama de culori
Preset „True Rich Color” pentru culori vibrante, poate fi combinată cu griuri neutre, gradări netede și tonuri naturale ale pielii pentru a crea o grafică uimitoare
Include software VersaWorks 6
Detalii Generale

Cea mai recentă completare a gamei TrueVIS oferă performanțele ideale necesare producției de semne și grafice de format mare.

TrueVIS VF2-640 oferă o combinație de cernealuri TR2 super vibrante cu noile culori verde și portocaliu. În plus, presetul „True Rich Color 2” maximizează potențialul imprimantei și permite să explorați culori fantastice fără precedent și capacitatea unică de a obține detalii vii și naturalețe în același timp.

Informații utile

Comandă telefonic
Sună la 0770 405060

Disponibilitate
Se livrează din stoc furnizor în maxim 30 de zile.

Finanțare
Obține finanțare simplă și rapidă cu 0% avans. Mai departe »

Echivalăm orice preț

Ai primit o ofertă mai bună?

La Multisign, suntem determinați să-ți oferim cel mai bun preț de pe piață pentru echipamentele Roland – imprimante eco-solvent, uv și textile, gravatoare mecanice și cutter-plottere. Astfel, dacă ai primit o ofertă mai bună de la un alt distribuitor local, echivalăm prețul pe loc!

  Număr Articol Descriere Lățime media Lățime de lucru
1 VF2-640 Imprimantă Roland format mare Max. 1625 mm Max. 1615 mm
Formular de Contact

    Suntem încăntați să-ți răspundem la orice întrebări despre produsele noastre și să-ți oferim consiliere personalizată. Completează formularul de mai jos și unul dintre specialiștii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.

    Datele tale sunt în siguranță cu noi, deoarece luăm serios protecția datelor. Apasă aici pentru a afla cât de serios.