0770 405060 info@multisign.ro

Roland VersaStudio BN-20

Cel mai compact și accesibil sistem Print&Cut de la Roland
Lățime 508 mm
Imprimați și decupați etichete, postere, imprimeuri pentru textile și multe altele
Cerneluri CMYK, Metalic și Alb
Detalii Generale

BN-20 împachetează totul într-un singur pachet productiv și profitabil. Cu cernelurile premiate eco-solvent, inclusiv opțiunile metalice și albe, compatibilitate cu o gamă largă de materiale și o tăiere integrată pe contur, BN-20 este cel mai versatil dispozitiv de imprimare din clasa sa.

Imprimanta BN-20 este perfectă pentru imprimarea foliilor pentru tricouri, imprimărea posterelor, imprimarea și tăierea autocolantelor – toate acestea direct de pe un sistem tip desktop.

Informații utile

Comandă telefonic
Sună la 0770 405060

Disponibilitate
Se livrează din stoc furnizor în maxim 30 de zile.

Finanțare
Obține finanțare simplă și rapidă cu 0% avans. Mai departe »

Obține mai mult cu afacerea ta!

Imprimanta Roland BN-20 deschide lumea posibilităților grafice. Dispunând de un cap de imprimare cu jet de cerneală piezo care imprimă la o rezoluție de până la 1440 dpi, BN-20 oferă imprimări de calitate excepțională, cu gradații ușoare, ideale pentru lucrări fotografice și vectoriale.

Imprimă și taie într-un flux integrat

VersaStudio BN-20 simplifică procesul de producție prin eliminarea unui dispozitiv separat pentru tăierea pe contur. Pentru grafica laminată, sistemul de înregistrare optică cu patru puncte Quadralign® permite utilizatorilor să reîncarce printurile pentru tăiere cu ușurință. Quadralign realiniază automat calea de tăiere pentru a evita distorsiunea.

Toate funcționalitățile imprimantei sunt administrate din software-ul Roland VersaWorks RIP, cu ajutorul căruia se poate pregăti în mod eficient grafica atât pentru funcțiile de tipărire cât și pentru tăiere.

Caracteristici distinctive

  • Imprimantă compactă cu jet de cerneală cu tăiere pe contur integrată
  • Sistem versatil pentru imprimare grafice de tricouri, autocolante, semne, postere și multe altele
  • Opțiunile de cerneală includ CMYK, CMYK + W și CMYK + Mt
  • Fiabilitate Roland DG pentru producție continuă și economică
Echivalăm orice preț

Ai primit o ofertă mai bună?

La Multisign, suntem determinați să-ți oferim cel mai bun preț de pe piață pentru echipamentele Roland – imprimante eco-solvent, uv și textile, gravatoare mecanice și cutter-plottere. Astfel, dacă ai primit o ofertă mai bună de la un alt distribuitor local, echivalăm prețul pe loc!

Număr Articol Descriere Lățime media Lățime de lucru
1 BN-20 Sistem Print & Cut Roland VersaStudio Max. 515 mm Max. 480 mm
Formular de Contact

    Suntem încăntați să-ți răspundem la orice întrebări despre produsele noastre și să-ți oferim consiliere personalizată. Completează formularul de mai jos și unul dintre specialiștii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.

    Datele tale sunt în siguranță cu noi, deoarece luăm serios protecția datelor. Apasă aici pentru a afla cât de serios.