0770 405060 info@multisign.ro

Rowmark LaserLights

Material plastic în dublu strat subțire, gravabil laser și mecanic
Pretabil pentru uz exterior, rezistent UV
Disponibil în 11 culori
Detalii Generale

Special conceput pentru gravură laser, LaserLights este un material plastic în dublu strat complet flexibil și extrem de durabil, cu proprietăți excelente pentru aplicații de exterior, inclusiv rezistență la apă, solvenți, abraziune și temperaturi extreme. LaserLights poate fi, de asemenea, imprimat în relief, cu cerneală, prin transfer termic sau sablat și se poate tăia cu un cutter-plotter.

Materialul are un strat de adeziv acrilic sensibil la presiune, proiectat pentru aplicații industriale. Adezivul are proprietăți excelente pentru aplicații exterioare și este rezistent la apă, solvenți și temperaturi extreme. Aderă foarte bine la metale, materiale plastice și cauciuc. Adezivul are o priză inițială bună și aderă complet după 72 de ore.

Durabilitatea suprafeței materialului LaserLights este de aproximativ 12 ori mai mare decât cea a unui material plastic convențional cu suprafață micro-tratată pentru gravură. În timpul testării pe sistemul RCA Taber Abrader CS17 setat la 500 g nu s-a detectat nicio uzură la substrat după 70 de cicluri.

Materialul LaserLights și stratul adeziv rezistă la temperaturi ridicate, de până la 121˚C (250˚F) la utilizare intermitentă, și 93˚C (200˚F) la utilizare continuă. În aplicații specifice, s-au înregistrat succese la temperaturi mult mai ridicate.

LaserLights este fabricat în SUA de compania Rowmark.

Informații utile

Comandă telefonic
Sună la 0770 405060

Disponibilitate
Se livrează din stoc în maxim 24 de ore.

Nr. Art. Descriere Dimensiuni Grosime Preț
1 RM-S* LaserLights, toate culorile 610 x 305 mm 0,2 mm 12,70 EUR
Formular de Contact

Suntem încăntați să-ți răspundem la orice întrebări despre produsele noastre și să-ți oferim consiliere personalizată. Completează formularul de mai jos și unul dintre specialiștii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.

Datele tale sunt în siguranță cu noi, deoarece luăm serios protecția datelor. Apasă aici pentru a afla cât de serios.