0770 405060 info@multisign.ro

Rowmark Metalgraph Plus

Material plastic în dublu strat, gravabil laser și mecanic
Pretabil pentru uz exterior, rezistent UV
Disponibil în 15 culori metalice speciale
Detalii Generale

Metalgraph Plus este un material plastic de calitate premium, în dublu strat. Are o acoperire rezistentă integrată iar finisajul periat al suprafeței oferă protecție superioară pentru aplicații de exterior și rezistență la umezeală și amprente.

Datorită construcției sale, Metalgraph Plus este deosebit de adecvat pentru prelucrări cu laser. Testele interne efectuate de Rowmark au stabilit că nu există dificultăți deosebite la prelucrarea cu laser a Metalgraph Plus iar performanțele sale sunt similare cu cele ale altor materiale Rowmark. Dacă este necesară gravura, efectuați mai întâi tăierea vectorială fără a scoate placa din echipament și apoi efectuați etapa de gravură.

Adâncimea de gravare pentru Metalgraph Plus este de 0,003″. Gravarea rotativă a Metalgraph Plus oferă margini curate și clare și elemente grafice precise. Spre deosebire de alte produse cu finisaj metalic, acoperirea integrată a Metalgraph Plus înseamnă că suprafața superioară este rezistentă la zgârieturi și deteriorare și, în condiții de utilizare obișnuită, materialul ar trebui să reziste la zgârieturi produse de obiecte ascuțite.

Metalgraph Plus este fabricat în SUA de compania Rowmark.

Informații utile

Comandă telefonic
Sună la 0770 405060

Disponibilitate
Se livrează din stoc în maxim 24 de ore.

Nr. Art. Descriere Dimensiuni Grosime Preț
1 RM-MP-* Metalgraph Plus, toate culorile 1245 x 613 mm 1,6 mm 39,20 EUR
Formular de Contact

    Suntem încăntați să-ți răspundem la orice întrebări despre produsele noastre și să-ți oferim consiliere personalizată. Completează formularul de mai jos și unul dintre specialiștii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.

    Datele tale sunt în siguranță cu noi, deoarece luăm serios protecția datelor. Apasă aici pentru a afla cât de serios.