0770 405060 info@multisign.ro

Stahls Hotronix Air Fusion

Presă termică pneumatică cu deschidere automată tip “Swing”
Control prin ecran tactil (Touch Screen)
Platane interschimbabile ușor
Garanție 30 ani pe elementul de încălzire
Detalii Generale

Hotronix® Air Fusion™ este singura presă cu auto-deschidere și auto-rotire de acest gen cu funcții brevetate și inovatoare proiectate pentru a crește volumul de producție și a reduce oboseala operatorului. Excelentă pentru volum mare și decoratori specializați, precum și pentru orice persoană care este în căutarea celei mai simple și eficiente modalități de tipărire prin transfer termic.

Puteți programa în prealabil până la patru setări diferite de presiune și timp. Trebuie doar să apăsați un buton și presiunea se va regla automat pe baza grosimii articolului de îmbrăcăminte. Trecerea de la imprimarea tricourilor burnout la imprimarea jachetelor cu căptușeală din lână nu a fost niciodată mai simplă.

Setați digital timpul, temperatura, și chiar presiunea de la ecranul tactil (ecran tip Touch-Screen). Setările de timp duale pentru aplicații în două etape, programele presetate, modul de repaus pentru economisirea energiei și contorul ciclului de producție sunt doar câteva dintre numeroasele funcții disponibile.

Pentru un spațiu de lucru sigur, presa este protejată împotriva căldurii care oferă în același timp posibilitatea de operare sigură de către operator, cu ambele mâini. Indiferent de înălțime, operatorul presei poate ridica sau coborî presa termică la nivelul confortabil pentru un mediu de lucru perfect ergonomic.

Air Fusion™ este singura presă cu platan inferior care poate fi “îmbrăcat” liber, fără niciun obstacol. Modul de proiectare a deschiderii simplifică plasarea articolelor de îmbrăcăminte pe presă și rotirea lor, din față spre spate sau de pe parte pe alta, pe măsura aplicării elementelor grafice.

Informații utile

Comandă telefonic
Sună la 0770 405060

Disponibilitate
Se livrează din stoc furnizor în maxim 30 de zile.

Finanțare
Obține finanțare simplă și rapidă cu 0% avans. Mai departe »

Număr Articol Descriere Dimensiune platan
1 MM-3303-V01 Hotronix® Air Fusion™ 40 x 50 cm
Formular de Contact

    Suntem încăntați să-ți răspundem la orice întrebări despre produsele noastre și să-ți oferim consiliere personalizată. Completează formularul de mai jos și unul dintre specialiștii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.

    Datele tale sunt în siguranță cu noi, deoarece luăm serios protecția datelor. Apasă aici pentru a afla cât de serios.