0770 405060 info@multisign.ro

Vivid Easymount Air

Laminatoare profesionale cu role acționate pneumatic
Disponibile in versiune Single Hot (laminare la cald pentru față simplă)
Includ panou de control digital
Recomandăm utilizarea cu foliile de laminare produse de Hexis
Detalii Generale

Prin procesul de laminare se acoperă o suprafață imprimată cu un film protector. Este o soluție aleasă de profesioniști pentru protecția suprafețelor în diferite aplicații: colantări auto, bannere tip roll-up, grafice pentru vitrine, grafice pe suport rigid, semne și afișe diverse, colantări vehicule diverse, grafice tip pop-up și expoziții, etc.

Laminarea se realizează prin aplicarea cu o anumita presiune a unei folii autoadezive (la rece) sau aderentă atunci când este încălzită (la cald). Astfel se protejează printurile, obținând în același timp și finisări diverse in functie de folia de laminare utilizată (mat, lucios, etc.).

Easymount EM-A1600SH dispune de brațe tip “swing-out” atât pe partea din față cât și pe partea din spate a sistemului. Brațele fac încărcarea ambelor role mult mai ușor și mai rapid, fără compromisuri în finisaj.

Acest sistem inovativ folosește unul dintre cele mai avansate concepte văzute vreodată într-un laminator de format larg. Rolele de laminare sunt ajustate pneumatic, permițându-vă să montați și laminați cu o precizie și viteză incredibile. Rolele se ajustează la grosimea și presiunea exactă necesară, oferind un timp mai rapid de producție. Când rolele ating grosimea corectă a materialului, acestea pot fi blocate pentru a menține golul necesar, simplificând alimentarea.

Informații utile

Comandă telefonic
Sună la 0770 405060

Disponibilitate
Se livrează din stoc furnizor în maxim 30 de zile.

Finanțare
Obține finanțare simplă și rapidă cu 0% avans. Mai departe »

Descărcări

Broșură Easymount

Proiectate pentru performanță și construite pentru durabilitate.

Număr Articol Descriere Lățime laminare Metoda laminare
1 EM-A1600SH Laminator Vivid Easymount Air 1600 mm Cald, față simplă, acționat pneumatic
Formular de Contact

    Suntem încăntați să-ți răspundem la orice întrebări despre produsele noastre și să-ți oferim consiliere personalizată. Completează formularul de mai jos și unul dintre specialiștii noștri te va contacta în cel mai scurt timp.

    Datele tale sunt în siguranță cu noi, deoarece luăm serios protecția datelor. Apasă aici pentru a afla cât de serios.