0268 274999 info@multisign.ro

Roland TrueVIS

Numărul 1

Numărul 1 – acesta este Roland. Și asta vreți să fiți și dumneavoastră. De aceea, peste 116.000 de profesioniști din întreaga lume au ales Roland DG ca furnizor de soluție de tipărire / tăiere. Acum aveți posibilitatea să alegeți Roland TrueVIS prin Multisign!

Versatilitate reală fără compromisuri

Priviți în jur. Ce ați vrea să creați? Versatilitatea incredibilă a imprimantei Roland TrueVIS înseamnă că nu există niciun compromis cu privire la ceea ce puteți obține.

Cu cernelurile eco-solvent TrueVIS, nu există niciun compromis în ceea ce privește alegerea suportului media, spre deosebire de alte soluții imprimate și tăiate disponibile pe piață.

Culorile vibrante lucioase, plus o opțiune pentru cerneală albă pentru imprimarea pe substraturi clare și întunecate înseamnă că nu va trebui să refuzați nici un proiect.

Imaginați-vă posibilitățile!

Calitate reală fără compromisuri

Cu TrueVIS, nu trebuie să alegeți între imprimări și finisaje uimitoare: puteți avea ambele într-un singur dispozitiv ușor de utilizat.

Cernelurile TrueVIS produc culori vibrante, negru intens și gradații ușoare. Alegeți cea mai largă gamă de culori CMYKLcLmLk plus alb sau CMYK dublu pentru o productivitate maximă. Capetele de imprimare care produc picături de cerneală perfect rotunde, mai repede decât alte capete de imprimare de pe piață, oferă imprimărilor un nou nivel de culori profunde și un contrast neted.

Adăugați la acestea o tehnologie de tăiere puternică și obțineți un finisaj perfect, durabil pentru design-urile dvs. creative.

Productivitate reală fără compromisuri

Cele mai bune echipamente sunt cele care lucrează în timp ce vă ocupați de alte lucruri. Imprimantele TrueVIS fac exact asta, oferind productivitate reală, nesupravegheată pentru a vă alimenta afacerea într-un flux de lucru fără probleme, cu un singur dispozitiv.

Fără așteptare pentru încălzire. Încărcare rapidă și ușoară a materialelor media. Înlocuirea cartușelor de cerneală pe loc. Controlul la distanță de la tabletă sau smartphone, cu un pachet software RIP puternic pentru optimizarea productivității.

Rentabilitate a investițiilor fără compromisuri

Tehnologia “Direct-out-the-box” înseamnă că puteți începe să câștigați bani cu TrueVIS din prima zi.

Sunt incluse actualizări gratuite pe viață pentru software-ul Roland DG VersaWorks Dual RIP. Capetele de imprimare cu durată lungă de viață oferă o eficiență maximă a cernelii și o investiție de viitor.

Toate acestea, plus ingineria, instruirea și suportul creativ oferit de Roland DG și Multisign, TrueVIS este un pachet “all-in-one”, acum și pentru viitor.

Sinergie reală fără compromisuri

Într-o industrie în care timpul și banii sunt cheia, aveți nevoie ca fluxul dvs. de lucru să fie la fel de neted ca imprimările care ies din dispozitiv. Sinergia reală este combinația cernelurilor TrueVIS, software-ul puternic VersaWorks Dual RIP și imprimanta dvs. TrueVIS, dezvoltat special de Roland, pentru a lucra perfect împreună și a optimiza performanța. Este atât de simplu.

Fiecare element al sistemului dvs. TrueVIS a fost construit pentru a lucra împreună în armonie pentru anii următori, oferindu-vă sinergie adevărată fără a compromite prețul. Alte pachete de imprimare / tăiere pot furniza același lucru?

Posibilități de imprimare și tăiere

Imprimantele print&cut Roland TrueVIS oferă imprimări uimitoare de calitate și oferă o versatilitate remarcabilă în ceea ce privește alegerea suportului media, astfel încât nu există compromisuri în ceea ce puteți obține. Lucrați cu o gamă imensă de materiale pentru a produce semne, bannere și sisteme de afișaj, casete cu iluminare din spate, grafică pentru ferestre și pereți, etichete și autocolante, grafică pentru autovehicule, transfer termic pentru îmbrăcăminte și accesorii și multe aplicații grafice profitabile.

Descoperiți gama de echipamente Roland TrueVIS

TrueVIS VG

  • 4 capete Flexfire
  • Configurații cerneală: CMYK dublu, CMYKLcLmLk, CMYKLcLmLk+W
  • Disponibil cu lățimea de 1371mm sau 1625mm

TrueVIS SG

  • 2 capete Flexfire
  • Configurație cerneală: CMYK
  • Disponibil cu lățimea de 762mm sau 1371mm